Qüestionari 2

Avalua el grau de dependència en a teva parella

1. En general, l'enuig de la meva parella no afecta els meus sentiments. No em considero culpable del seu enuig.


2. Avaluo les meves pròpies opinions e idees tant com les de la meva parella3. Generalment, quan cedeixo deixo a un costat les meves preferències per a complaure a altres4. Si jo fos maltractada o abusada - emocional, física o psicològicament- per la meva parella, l'abandonaria.


5. Generalment, m'oblido de les meves pròpies necessitats i em concentro, completament, en les necessitats de les persones que estimo.


6. Generalment, li reclamo a la meva parella si em fa actuar en contra de la meva voluntat.


7. Sense una relació amorosa, no soc ningú.8. Tot i que la meva parella estigui en desacord amb mi, mantinc la meva opinió.9. Generalment, cedeixo ràpidament davant la desaprovació de la meva parella10. Puc expressar clarament com em sento.11. Em sento responsable de tots els sentiments de la meva parella, estiguin o no relacionats amb la nostra relació.


12. Tinc por de què la meva parella pugui rebutjar-me, si expressés com em sento realment.13. Asseguro no dir o fer res que pugui incomodar a la meva parella.14. Assumeixo total responsabilitat per la felicitat de la meva parella. 


15. Haig de fer el que la meva parella vulgui. D'altra forma, em deixaria.16. Descarto i/o revaloro les meves idees, pensaments o gustos quan entren en contradicció amb les demandes de la meva parella17. Podré o no sentir-me destrossada si trenquem, però estic segura que sobreviuré.


18. M'aferro a la meva relació de parella com si la meva vida depengués d'ella i no puc evitar-ho


19. Quan no estic segura de l'opinió de la meva parella en qualsevol assumpte, no prenc decisions, encara que siguin insignificants.20. Visc amb la por constant de ser rebutjada per la meva parella.


21. Les meves reaccions i actituds estan determinades per les expectatives de la meva parella.22. Soc capaç d'identificar pensaments i emocions de la meva parella, encara que em resulti difícil determinar les meves pròpies emocions i sentiments.


23. Encara quan la meva parella desaprovés algunes de les meves amistats, jo em mantindria en contacte amb elles.


24. Em sento lliure de continuar amb els meus hobbies e interessos, encara que la meva parella no els comparteixi.25. Estic profundament conscient del què vull i del què no, sense la participació de la meva parella.